Blekfraaidees aanbiedingen en de nieuwsbrief

De nieuwsbrief is er weer!!! Klik hier om hem te lezen.

Blekfraaidees!

Woehoe het is weer zover; op 27 en 28 november is het weer Blekfraaidees bij de Piroboys. Alleen…wij doen niet aan Black Friday maar aan Blekfraaidee. Het verschil zit hem niet in de uitspraak, maar meer in de schrijfwijze en ook inhoudelijk is het bijna anders, maar dan eigenlijk net weer hetzelfde.

Voor diegene die de laatste jaren onder een steen hebben geleefd; Black Friday is een dag dat ze bij winkels hun harses hebben verloren, helemaal koekwaus zijn geworden danwel van het pad af zijn geraakt en een goot deel van de voorraad tegen de spreekwoordelijke habbekrats de deur uit kegelen. Nou…..dat is bij ons dus ook het geval. Ha!! Wat hebben we zo al:

 

HOOOOWAAAAAAA
Dus je wil graag zowel op 100 als heul ver verderop raak kunnen schieten, maar dan niet voor de prijs van een middeklasser met lichtmetalen velgen. Oftewel, het beroemde duppie op de eerste rij. Weet je dat dat nog niet eens zo onmogelijk als je denkt? We hebben voor jou namelijk de ideal Blekfraaidee combi deal:

1 Howa 1500 APC/HCR/KRG in .308 Win of 6,5 CM   €1450,-
Night force Ring en rail setje                                          € 190,-
Hawke Frontier 30 FFP 4-20x50                                    € 850,-
Harris Swivel Bi-pod                                                       € 140,-
Vism shooting mat/bag                                                   € 110,-
Totaalprijs ,                                                                    € 2740,-
Helemaalkoekwausblekfraaideemafketelkorting       € 250,-
En dus is het totaal maar (hou je vast)                          € 2490,-

Whoaaaaaa moet je gewoon hebben!!!!!!

Pistolen en revolverts oftewel de handzame perforators
Als je zo es opruimt dan vind je nog es wat en als je op een goeie dag in je eigenste vitrine kijkt blijk je zo maar ineens een zeer respectabele hoeveelheid supercoole (en voor de oudere lezers (gerse en bieke) nieuwe en ook gebruikte schietijzers te hebben. Bekijk het filmpje hieronder van onze huidige voorraad.

Maar nou komtie……
Op alle pistolen en revolvers (consignatie wapens uitgezonderd) een niet misselijke en respectabele niet te versmaden korting van………………….tromgeroffel…………………
Bam!! 20% korting Whoaaaaaaa das veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!!!!!

Pergerine promosie stunt
We hebben niet veel meer en ze worden steeds populairder, maar voor de twijfelaars hebben we de Pergegrines in de aanbieding zodat je gebudgeteerd es wat ken gaan lopen te proberen zonder dat je er gelijk op leeg gaat lopen te lopen. Interesse? Wees er snel bij, want met 10% korting gaan ze waarschijnlijk nog harder dan gebruikelijk! We hebben ze nog vanaf 6,5 tot en met .338. Voor de leek, Peregrine Monolithics zijn gedraaide koppen van een specifieke koper legering met extreme precisie voor op de lange afstand. Wij schoten er in elk geval 3240 meter mee!

Was dat t??
Nee! We hebben van alles in de aanbieding. Ja oké….maar wat dan?
Nou, luchtbuksen en alles wat daarmee te maken heeft 15% korting
Redding herlaadartikelen 20% korting.
Nightforce kijkers 20% korting
GPO kijkers 40% korting
Dus gewoon gaan lopen te komen kijken en het met je eigenste doppen gaan beschouwen!!

Let op: geldt alleen op voorraad aanwezig in de winkel en op=op!